Uddannelse af fremtidens pladspersonale

Econet har undersøgt sammensætningen af småt brændbart. Undersøgelserne viste, at mere end 50 % af affaldet i småt brændbart består af genanvendelige materialer. Der er i et tidligere samarbejde mellem Reno Djurs og Econet fundet, at pladspersonalets rolle er central for bedre sortering på genbrugspladserne. Det er personalet som er i direkte kontakt med brugerne på pladsen og som vejleder om korrekt sortering.

Reno Djurs har derfor søgt om tilskud fra kommunepuljen til et forsøg, som skal arbejde med at uddanne personalet og gøre dem bedre til at vejlede og møde brugerne på genbrugspladserne. Med Econet som konsulent skal der skabes et udviklingsforløb for pladspersonalet med workshops og praktiske øvelser på pladserne samt evalueringer. Formålet med udviklingsforløbet er at uddanne fremtidens pladspersonale – og i fællesskab forsøge at definere hvad der skal til, førend forventningerne om bedre sortering på pladserne kan indfries.

Læs mere om projektet og dets resultater her

Der er lukket for kommentare